Van het de Gietvormaluminium van de douane Hoge Precisie Gietend de Delenzand die ASTM A356 gieten

Productdetails:
Plaats van herkomst: DongGuan, China
Merknaam: YIHUI
Modelnummer: Aanpassen
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 3000pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaardleveringspakket
Levertijd: 15 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 5000Kpcs per maand

Gedetailleerde informatie

Materiaal: ZL101, ZL102 enz. proces: Proces van de aluminium het Permanente Vorm
verspanen: CNC-bewerkingscentra thermische behandeling: T6 Behandeling
Afwerking: anodeoxydatie, Dacromet-deklaag, poederdeklaag, enz. Toepassing: Automobiele, landbouwmachines, meubilair, bouw, huistoestellen, elektronika.
Hoog licht:

aluminum engine parts

,

sand casting products

Productomschrijving

OEM het Permanente het Aluminiumdelen ZL101 102 T6 CNC van de Vormgietvorm Machinaal bewerken

 

Productomschrijving en Proces
Aluminium Permanente Vorm het Gieten Ernst die de Gieterij van het de Behandelingsaluminium van ZL101 102 T6 gieten

Productieproces: groen zand het gieten proces, pre-coated zand het gieten proces
Het machinaal bewerken van proces: CNC machine, machinaal bewerkend centrum, draaibank, molenmachine, boormachine, enz.
Oppervlaktebehandelingsproces: anodeoxydatie, Dacromet-deklaag, poederdeklaag, enz.

Productmateriaal en Gebruik
NORMAAL OPBRENGST MET ZL101, ZL101A, ZL102, ZL104, ZL106, ZL107, ZL109, ASTM A356 T6, A319, A413, LM6, LM20, LM25, ENZ.

De aluminium gietende producten worden wijd gebruikt voor de elektronische industrie, auto-car delen, spoorwegdelen, elektrische motordelen, de delen van de aeroambacht, watercraft delen, medische behandelingsmateriaal, communicatiesysteem, andere machinescomponenten, enz.
 

 

Van het de Gietvormaluminium van de douane Hoge Precisie Gietend de Delenzand die ASTM A356 gieten 0

HET AFGIETSEL VAN DE ERNSTmatrijs
Soms bedoeld als Permanente Vorm, is GDC een herhaalbaar die het gieten proces voor non-ferrolegeringsdelen wordt gebruikt, typisch aluminium, Zink en Koperbasislegeringen.
Het proces verschilt van HPDC in die Ernst eerder dan hoge druk wordt gebruikt om de vorm met de vloeibare legering te vullen.
GDC is geschikt voor middel voor hoge volumesproducten en typisch zijn de delen van zwaardere secties dan HPDC, maar dunnere secties dan zandafgietsel.

Er zijn drie zeer belangrijke stadia in het proces
1 de verwarmde vorm [Matrijs of Hulpmiddel] is met een laag bedekt met een agent van de matrijzenversie. De nevel van de versieagent heeft ook een secundaire functie in zoverre dat het het koelen van het vormgezicht helpt nadat het vorige deel is verwijderd uit de matrijs.
2 de gesmolten metalen worden gegoten in kanalen in het hulpmiddel om het materiaal toe te staan om alle uitersten van de vormholte te vullen. Het metaal is of hand die gegoten staalgietlepels met behulp van of gedoseerd gebruikend mechanische methodes. Typisch, is er een vorm „onderaan sprue“ die toestaat de legering om de vormholte van het lagere deel van de matrijs in te gaan, die de vorming van onstuimigheid en verdere poreusheid en opneming in het gebeëindigde deel verminderen.
3 zodra het deel voldoende heeft gekoeld, wordt de matrijs geopend, of manueel of gebruikend mechanische methodes.

Voordelen
Goede dimensionale nauwkeurigheid
De glansmachine goot oppervlakte eindigt dan schuurt het gieten
Betere mechanische eigenschappen in vergelijking met zandafgietsel
De dunnere muren kunnen worden gegoten vergeleken bij zandafgietsel
De omgekeerde ontwerp interne zakken en de vormen kunnen in het gebruiken van de voorgevormde tussenvoegsels van de zandkern worden gegoten
Het staal speldt en de tussenvoegsels kunnen binnen aan het deel worden gegoten
Snellere productietijden in vergelijking met andere processen.
Zodra de tol wordt bewezen, is de productkwaliteit zeer herhaalbaar.
De gedelocaliseerde het Bewerken opstellingskosten kunnen lager zijn dan Brits zandafgietsel.

 

Wat is het Afgietsel van de Ernstmatrijs?

Het Afgietsel van de ernstmatrijs is een permanent vorm het gieten proces, waar het gesmolten metaal van een schip of een gietlepel in de vorm wordt gegoten. De vormholte vult zonder kracht buiten ernst, kan het vullen worden gecontroleerd door de matrijs over te hellen. De kapsneden en de holten kunnen in de componentenvorm met het gebruik van zandkernen worden opgenomen. Dit proces geeft een betere oppervlakte eindigt dan schuurt het gieten evenals betere mechanische eigenschappen, beide gepast aan snelle verharding.

Bovendien, heeft dit proces een hoger het gieten tarief dan het afgietsel van het aluminiumzand; nochtans, zijn de metaalvormen hogere kosten dan zand. De voordelen van dit proces omvatten de mogelijkheid van lage gasporeusheid, en de fijne korrelgrootte kan worden bereikt.

Vergeleken bij zandafgietsel, vereist dit proces minder het eindigen en het gladmaken en het afgietsel van de ernstmatrijs neigt om een product van betere kwaliteit te produceren. De methode van de het afgietselproductie van de Ernstmatrijs is over het algemeen minder rendabel in de vervaardiging van het bewerken met zandafgietsel dat wordt vergeleken.

 

Het Afgietselproces van de ernstmatrijs

Het afgietsel van de ernstmatrijs is vaak een handproces, met het gesmolten die metaal met het gebruik van een gietlepel wordt toegevoegd. Nochtans, voor sommige hoog volumetoepassingen is het ook mogelijk om een geautomatiseerde gietlepel te gebruiken om het gesmolten metaal te gieten. De snelheid en de richting van het vullen kunnen ook worden gecontroleerd door de matrijs over te hellen.

Behalve de methode waardoor het gesmolten metaal in de matrijzenholte wordt gegoten, en het materiaal van de ernstmatrijs, is het het gieten proces hoofdzakelijk hetzelfde als zandafgietsel. Het impliceert vier stappen:

 

De matrijs wordt verwarmd en met een vuurvaste deklaag, dan bespoten en gesloten. De deklaag zowel hulp controleert de temperatuur van de matrijs tijdens vervaardiging en het woont ook in de verwijdering van het afgietsel bij.

Het gesmolten metaal wordt dan manueel gegoten in de matrijs, (hoewel in sommige gevallen een machine kan worden gebruikt) en om gegebruikt hard te maken.

De matrijs wordt dan geopend en de met de hand verwijderde gietvormdelen worden of of in sommige gevallen uitwerperspelden gebruikt op de gemechaniseerde machines.

Tot slot wordt het schroot, dat de poort, de agenten, sprues en de flits omvat, verwijderd uit het afgietsel. De afgietsels worden dan verwerkt om scherpe randen en bovenmatig die materiaal te verwijderen, dan ontploffing (indien nodig) wordt schoongemaakt voorafgaand aan bericht aan de klant.

 

Het afgietsel van de ernstmatrijs is een natuurlijke partner om het gieten te schuren, en staat ons toe om de klant aan te bieden de rendabelste route voor het gieten vervaardigt.

 

Het afgietsel van de ernstmatrijs staat ons toe om hoogte - kwaliteitsdelen en componenten aan zelfs het eisen van klantenspecificaties tot stand te brengen. Wij produceren de matrijzenafgietsels van de aluminiumernst voor OEM. Wij kunnen de afgietsels van de de ernstmatrijs van het kwaliteitsaluminium voor een waaier van de industrieën, met inbegrip van Hoge Paardekrachtdieselmotoren, Defensie, Gasturbines produceren, Werktuigmachines, Compressoren, Pompen, Kleppen, Medische apparatuur, Licht Bouwmateriaal, articuleerden Vrachtwagens, Fotoweergave en Druk.


A380 Aluminiumlegering
De populairste legering voor het afgietsel van de aluminiummatrijs is A380. Wij gebruiken A380 omdat het onloochenbaar de beste combinatie fysieke en mechanische eigenschappen voor afgietsel heeft, met inbegrip van lichtgewicht, en zeer corrosiebestendig het zijn sterk bij hoge temperaturen. A380 is ook zeer goed bij het behouden van dimensionale stabiliteit zelfs met complexe vormen en dunne muren en aanbiedingen hoog elektro en warmtegeleidingsvermogen.
A383 Aluminiumlegering
Een andere optie voor matrijzengietmachines moet A383-aluminiumlegering gebruiken. Dit is legering typisch slechts wordt gebruikt wanneer u ingewikkelde componenten vormt en zeer specifieke matrijs-vullende kenmerken vereist. Terwijl het alle eigenschappen van A380 niet deelt, het hogere sterkte bij hoge temperaturen aan met minder kans biedt om onder hitte te barsten.
A360 Aluminiumlegering
A360 is moeilijker te gieten dan A380, die is waarom vele matrijzengietmachines het vermijden. Nochtans, biedt het hogere sterkte bij hoge temperaturen, betere rekbaarheid en hogere corrosieweerstand aan, zodat kunt u deze legering afhankelijk van uw het gieten capaciteiten en behoeften willen overwegen.
A360 versus A380 v. A383
Om de verschillen tussen de drie soorten samen te vatten het gieten van legeringen zoals hierboven geschetst, heeft A360 de beste drukstrakheid, de sterkte en de corrosieweerstand op hoge temperatuur van de drie legeringen.
A380 is ook hoogst corrosiebestendig maar rendabeler en gemakkelijker om met dan A360 te werken, zodat is dit u als u begrotings te overwegen zorgen hebt het meest meestal niet de hoogste niveaus van corrosieweerstand of drukstrakheid zou gebruiken en nodig hebt.
A383 is een gewijzigde A380-legering u slechts zou gebruiken als u nauwkeurige matrijs vullend nodig hebt dat u niet van uw A380-legering krijgt, aangezien het niet zo duurzaam zoals A380 is.

319 Afgietsels van het Aluminiumzand
Aluminiumlegering 319 is een 6%-legering van Si en Cu-3,5% met 1,0 Fe-maximum. Het heeft uitstekende het gieten en het machinaal bewerken kenmerken. De de corrosieweerstand en lasbaarheid zijn zeer goed. De mechanische eigenschappen zijn goed in zowel thermisch behandeld (T5) als niet-hitte behandelden voorwaarden.
De geanodiseerde kleur is over het algemeen grijs met een bruine gietvorm afhankelijk van de hoeveelheid en de verhouding van silicium en koper.
De typische toepassingen voor zand die 319,0 gieten zijn een grote verscheidenheid van structurele afgietsels voor motoronderdelen, motorcarters, gas en oliecarters, en algemene commerciële toepassingen.

Typische Mechanische Eigenschappen

Legering Bui Uiteindelijke Trek (ksi) Opbrengststerkte (ksi) Brinellhardheid (500 Kg) Het scheren Sterkte (ksi)
319.0 F 27 18 70 22
355.0 T6 35 25 80 28
356.0 T6 33 24 70 26
A356.0 T6 40 30 75  
A357.0 T6 46 36 85 40
535.0 (Almag 35) F 40 20 70 27
713.0 (Tenzaloy) F of T5 34 23 75 265


Chemische Samenstelling (%)

Legering Cu. Si. Mg. Zn. Andere Al.
319.0 3.5 6 - - - Bal.
355.0 1.3 5 0,5 - - Bal.
356.0 - 7 0,3 - - Bal.
A356.0 - 7 0,3 - Maximum Fe 0,2 Bal.
A357.0 - 7 0,6 - Ti 0,1 is 0,06 Bal.
535.0 (Almag 35) - - 6.9 - Ben 0,005 Bal.
713.0 (Tenzaloy) 0,7 - 0,4 7.5 - Bal.


Typische Toepassingen

Legering Toepassing
319.0 Motorcarters, gas en olietanks, motoroliecarters, motoronderdelen.
355.0 De zuigers van de luchtcompressor, drukpers, waterjasjes & carters.
356.0 Vliegwielafgietsels, automobieltransmissiegevallen, oliecarters, pomporganismen.
A356.0 Casco met hoge weerstand en ruimtekader structurele delen, machinedelen, de delen van vrachtwagenchassis, hoge snelheidsventilators en drijvende kracht.
A357.0 Ruimtevaartafgietsels met hoge weerstand.
535.0 (Almag 35) Legering met hoge weerstand die voor elektronisch materiaal, vliegtuigencomponenten en delen wordt gebruikt die een hoge graad van dimensionale stabiliteit en sterkte vereisen. De superieure rekbaarheid maakt tot het een uitstekende vervanging voor buigzaam ijzer. Geen behandel vereist thermisch.
713.0 (Tenzaloy) Automobieldelen, aanhangwagendelen, pompen & mijnbouwmateriaal.

 

 

   Van het de Gietvormaluminium van de douane Hoge Precisie Gietend de Delenzand die ASTM A356 gieten 1

     OEM Permanente het Aluminiumdelen ZL101 102 T6 CNC van de Vormgietvorm

                                            Het machinaal bewerken van Beelden

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn