SS04/304L roestvrij staalafgietsel, de Investerings Gietende Componenten van de Kiezelzuursol

Productdetails:
Plaats van herkomst: DongGuan, China
Merknaam: HUAYANG
Modelnummer: Aanpassen
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 3000
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Triplexkrat + VCI Antiroestzak
Levertijd: 15 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 500kpcs/month

Gedetailleerde informatie

Materiaal: SS304/304L proces: De Investering van de kiezelzuursol het Gieten Proces
verspanen: CNC-bewerkingscentra Dimensie: als vereiste klant
Toepassing: auto-car componenten, Machines & Pompdelen, enz. Oppervlaktebehandeling: als cliëntenvereiste
Hoog licht:

stainless steel casting parts

,

stainless steel investment casting

Productomschrijving

SS04/304L van de de Solinvestering van het roestvrij staal de Gietende Kiezelzuur Leverancier van de de Componentendouane Gietende

 

Productomschrijving en Proces

 

Productieproces: De wasinvestering van de kiezelzuursol verloren het gieten proces

Het machinaal bewerken van proces: CNC machine, machinaal bewerkend centrum, draaibank, molenmachine, boormachine, enz.

 

Productmateriaal en Gebruik

Normaal opbrengst met de Rang van ASTM A743/A743M CF8, CF8M, CF3, CF3M, ZG0Cr18Ni10, ZG0Cr18Ni9, ZG0Cr18Ni9Ti, ZG0Cr18Ni12Mo2Ti, ZG1Cr18Ni12Mo2Ti, enz.

 

De roestvrij staal gietende producten worden wijd gebruikt voor auto-car componenten, Machines & Pompdelen, Mariene Delen, klepdelen, pijpdelen, enz.

 

POPULAIRE ROESTVRIJ STAALrangen: SS 304 | SS 410 | SS 316 | 17-4

Wij hebben ervaring gietend een grote verscheidenheid van roestvrij staallegering gieten. Wij gieten roestvrij staal van miniatuur aan 50 ponden.

De gemeenschappelijkste legeringen die wij zijn hieronder vermeld hebben gegoten. Wij kunnen ook andere legeringen van de luchtsmelting op uw verzoek gieten. De specifieke materiële chemie en de mechanische specificaties zullen aan u worden verstrekt indien nodig. Voor uw behoeften van Roestvrij staalafgietsels, kunnen wij u uit helpen.

 

Algemeen Gegoten Roestvrij staallegeringen:

Roestvrij staal 304 (1,4308)

Dit is het gemeenschappelijkste roestvrije staal en in verschillende toepassingen toegepast. Het bestaat uit minstens 18%-chromium en 8%-nikkel en heeft geen magnetische eigenschappen binnen zijn austenitic structuur.

Roestvrij staal 304L (1,4309)

Beantwoordt aan roestvrij staal 304. ‚L‘ betekent ‚lage koolstof‘, zodat heeft dit roestvrij staal een lager koolstofbedrag om lasbaarheid te verhogen en de corrosiegevoeligheid na lassen te beperken.

Roestvrij staal 316 (1,4408)

Een beter, maar duurder type van corrosiebestendig staal is roestvrij staal 316. Deze legering bevat minstens 16%-chromium, 10%-nikkel en 2%-molybdeen. Wegens de toevoeging van molybdeen, wordt dit roestvrij staaltype beter verdedigd tegen zoute corrosie en zuren, en in de chemische industrieën vaak toegepast.

Roestvrij staal 316L (1,4409)

Vergelijkbaar met roestvrij staal 316 maar met een lager koolstofniveau om lasbaarheid van het roestvrije staal te verhogen.

17-4 PH (1,4549)

Een hoogte - kwaliteitsroestvrij staal dat regelmatig in de vliegtuigindustrie wordt gebruikt. Het wordt gekenmerkt door een sterkte met grote trekspanning, hardheid, hardheid en is ook corrosiebestendig.

 

SS04/304L roestvrij staalafgietsel, de Investerings Gietende Componenten van de Kiezelzuursol 0

 

304 roestvrij staal tegenover Roestvrij staal 316

De corrosieweerstand van roestvrij staal varieert door rang

 

Oordelend door de naam, zou u dat roestvrij staal nooit kunnen veronderstellen vlek-maar u zou verkeerd zijn.

De roestvrij staalvlekken minder gemakkelijk dan andere op ijzer-gebaseerde metalen, maar het is niet letterlijk „roestvrij“. Enkel als standaard roestvrij staal, kan omhoog duidelijk worden door vingerafdrukken en vet, verkleuring, en uiteindelijk roest ontwikkelen. Het verschil is veerkracht. Het roestvrije staal kan veel meer tijd en misbruik weerstaan alvorens tekens van slijtage te tonen.

Alle staal heeft dezelfde basisijzer en koolstofsamenstelling, maar het roestvrije staal bevat ook een gezonde dosis de chromium-legering die roestvrij staal zijn beroemde corrosieweerstand geeft.

En dit is waar de dingen ingewikkeld worden. Er zijn veelvoudige rangen onder de roestvrij staalparaplu, elk met lichtjes verschillende legeringssamenstelling, en daarom lichtjes verschillende fysieke kenmerken.

Het roestvrije staal moet minstens 10,5 percentenchromium bevatten. Afhankelijk van de rang, kan het veel hogere chromiumniveaus, en extra het legeren ingrediënten zoals molybdeen, nikkel, titanium, aluminium, koper, stikstof, fosforachtig en selenium bevatten.

De twee gemeenschappelijkste roestvrij staalrangen zijn 304 en 316. Het belangrijkste verschil is de toevoeging van molybdeen, een legering die drastisch corrosieweerstand, vooral voor zoutere of chloride-blootgestelde milieu's verbetert. roestvrij staal 316 bevat molybdeen, maar 304 niet.

Voor openluchtmeubilair zoals sporen en meerpalen, is het roestvrije staal een ideaal corrosiebestendig materiaal, maar het zal blootstelling weerstaan slechts op lange termijn als de rang voor zijn milieu aangewezen is. 304 zijn een economische en praktische keus voor de meeste milieu's, maar het heeft niet de chlorideweerstand van 316. Het lichtjes hogere prijspunt van 316 is de moeite waard op gebieden met hoge chlorideblootstelling, vooral de kust en de zwaar gezouten rijwegen. Elke toepassing voor roestvrij staal heeft zijn eigen unieke eisen, en vergt een roestvrij staal dat tot de taak is.

 

Natuurlijke corrosieweerstand

De corrosie is een natuurverschijnsel. De zuivere elementen reageren altijd met het omringende milieu, dat is waarom zo weinig elementen natuurlijk in hun zuivere vorm worden gevonden. Het ijzer is geen uitzondering.

In natte of vochtige voorwaarden reageert het ijzer met de zuurstof die in water aan vormijzeroxide, ook als roest wordt bekend. Het rode vlokkige oxyde verslechtert gemakkelijk-blootstelt meer materiaal aan corrosie. Het ijzer en de standaardkoolstofstaal zijn hoogst vatbaar voor dit type van corrosie.

Het roestvrije staal heeft de ingeboren capaciteit om een passieve laag te vormen die corrosie verhindert. Het geheim?

Chromium.

Het chromium in alle roestvrije stalen wordt gevonden reageert snel met zuurstofmilieu's, veel hetzelfde als ijzer dat. Het verschil, echter, is dat slechts een zeer fijne laag van chromium zal oxyderen (vaak slechts een paar molecules in dikte). In tegenstelling tot vlokkig en onstabiel ijzeroxide, is het chromiumoxyde hoogst duurzaam en niet reactief. Het hangt roestvrij staaloppervlakten aan en niet overbrengen of zal verder met andere materialen reageren. Het is ook zelf-vernieuwen-als het heeft verwijderd of beschadigd, zal meer chromium met zuurstof reageren om de barrière bij te vullen. Hoger de chromiuminhoud, herstelt de barrière zich sneller.

Zodra geoxydeerd, of passivized, roest het roestvrije staal typisch bij zeer met lage tarieven van minder dan 0,002 duim per jaar. Wanneer gehouden in zijn beste voorwaarde, biedt het roestvrije staal schoon en helder oppervlaktenideaal voor velen en landschapsontwerpen die bouwen aan.

 

304 roestvrij staal

roestvrij staal 304 is het meeste die gemeenschappelijke formulier van roestvrij staal rond de wereld, grotendeels wegens zijn uitstekende corrosieweerstand en waarde wordt gebruikt. Het bevat tussen 16 en 24 percentenchromium en tot 35 percentennikkel, evenals kleine hoeveelheden koolstof en mangaan.

Het meeste gemeenschappelijke formulier van roestvrij staal 304 is 18-8, of 18/8, roestvrij staal, dat 18 percentenchromium en 8 percentennikkel bevat.

304 kunnen corrosie van de meeste oxyderende zuren weerstaan. Die duurzaamheid maakt 304 gemakkelijk te zuiveren, en daarom ideaal voor keuken en voedseltoepassingen. Het is ook gemeenschappelijk in gebouwen, inrichting, en plaatsmeubilair.

roestvrij staal 304 heeft één zwakheid: het is vatbaar voor corrosie van chlorideoplossingen, of van zoute milieu's zoals de kust. De chlorideionen kunnen tot gelokaliseerde gebieden van corrosie leiden, genoemd „kuiltjes makend in,“ die onder beschermende chromiumbarrières aan compromis interne structuren kunnen uitspreiden. Oplossingen met zo weinig zoals 25 p.p.m. van natrium-chloride kunnen beginnen een corrosief effect te hebben.

 

Roestvrij staal 316

rang 316 is het second-most gemeenschappelijke formulier van roestvrij staal. Het heeft bijna dezelfde fysieke en mechanische eigenschappen zoals roestvrij staal 304, en bevat een gelijkaardige materiële samenstelling. Het belangrijkste verschil is dat roestvrij staal 316 ongeveer 2 tot 3 percenten molybdeen opneemt. De toevoeging verhoogt corrosieweerstand, in het bijzonder tegen chloriden en andere industriële oplosmiddelen.

roestvrij staal 316 wordt algemeen in vele industriële toepassingen gebruikt verwerkingschemische producten impliceren, evenals hoog-zoute milieu's die zoals kustgebieden en openluchtgebieden waar de ontijzelende zouten gemeenschappelijk zijn. wegens zijn niet reactieve kwaliteiten, roestvrij staal 316 ook wordt gebruikt in de vervaardiging van medische chirurgische instrumenten.

De alternatieve 300 reeksrangen kunnen tot 7 percenten bevatten molybdeen. Zij verstrekken nog betere chlorideweerstand, maar dergelijke op zwaar werk berekende weerstand is slechts noodzakelijk in de industriële of hoge voorwaarden van de concentratieblootstelling.

 

Veelzijdige toepassingen

Zowel gebruiken 304 als 316 roestvrije stalen (evenals andere 300 reeksenrangen) nikkel om een austenitic samenstelling bij lagere temperaturen te handhaven. Austenitic staal verzekert een veelzijdig evenwicht van sterkte, bruikbaarheid, en corrosieweerstand, die tot hen ideaal voor openlucht architecturale eigenschappen, chirurgische instrumentatie, en het materiaal van de voedselverwerking maken.

Een groot vandaag veroorzaakt volume van roestvrij staal (vooral roestvrij staal 316) kan in producten worden gevonden met betrekking tot de voedsel en drankindustrieën. Het roestvrije staal wordt algemeen gevonden in de commerciële keukens en installaties van de voedselverwerking aangezien het een verscheidenheid van behoeften dient:

Het kan gemakkelijk in vormen worden gevormd en worden vervaardigd nodig om een verscheidenheid van materiaal en machines te produceren, zoals het koken van lijsten, ventilatiekappen, tanks, en vultrechters.

Het is beschikbaar in een brede waaier van decoratief en opgepoetst eindigt.

Het kan schok en schurende die voorwaarden weerstaan in keukens of de installaties van de voedselverwerking wordt gevonden.

Het kan gemakkelijk worden schoongemaakt, en kan herhaalde was met de vele die chemische producten en de detergentia weerstaan worden aangewend om volksgezondheidseisen te ontmoeten.

Het reageert niet aan de alkali en de zuren in melk, gekookt voedsel, groenten, en additieven voor levensmiddelen worden gevonden dat.

De uiteindelijke voordelen van roestvrij staal omvatten een lange levensduur die een aantrekkelijke, schone afwerking zal behouden. Behoorlijk gegeven voor en de schoongemaakte roestvrije stalen stellen lage onderhoudskosten voor

 

Het recentste Standaardcontrast van de Roestvrij staal Materiële Rang

China GB Japan JIS Amerika Korea KS EN VAN DE EU BS Australië ZOALS
Oude Rang Nieuwe Rang ASTM UNS
austenitic roestvrij staal
1Cr17Mn6Ni5N 12Cr17Mn6Ni5N SUS201 201 S20100 STS201 1.4372 201-2
1Cr18Mn8Ni5N 12Cr18Mn9Ni5N SUS202 202 S20200 STS202 1.4373 -
1Cr17Ni7 12Cr17Ni7 SUS301 301 S30100 STS301 1.4319 301
0Cr18Ni9 06Cr19Ni10 SUS304 304 S30400 STS304 1.4301 304
00Cr19Ni10 022Cr19Ni10 SUS304L 304L S30403 STS304L 1.4306 304L
0Cr19Ni9N 06Cr19Ni10N SUS304N1 304N S30451 STS304N1 1.4315 304N1
0Cr19Ni10NbN 06Cr19Ni9NbN SUS304N2 XM21 S30452 STS304N2 - 304N2
00Cr18Ni10N 022Cr19Ni10N SUS304LN 304LN S30453 STS304LN - 304LN
1Cr18Ni12 10Cr18Ni12 SUS305 305 S30500 STS305 1.4303 305
0Cr23Ni13 06Cr23Ni13 SUS309S 309S S30908 STS309S 1.4833 309S
0Cr25Ni20 06Cr25Ni20 SUS310S 310S S31008 STS310S 1.4845 310S
0Cr17Ni12Mo2 06Cr17Ni12Mo2 SUS316 316 S31600 STS316 1.4401 316
0Cr18Ni12Mo3Ti 06Cr17Ni12Mo2Ti SUS316Ti 316Ti S31635 - 1.4571 316Ti
00Cr17Ni14Mo2 022Cr17Ni12Mo2 SUS316L 316L S31603 STS316L 1.4404 316L
0Cr17Ni12Mo2N 06Cr17Ni12Mo2N SUS316N 316N S31651 STS316N - 316N
00Cr17Ni13Mo2N 022Cr17Ni13Mo2N SUS316LN 316LN S31653 STS316LN 1.4429 316LN
0Cr18Ni12Mo2Cu2 06Cr18Ni12Mo2Cu2 SUS316J1 - - STS316J1 - 316J1
00Cr18Ni14Mo2Cu2 022Cr18Ni14Mo2Cu2 SUS316J1L - - STS316J1L - -
0Cr19Ni13Mo3 06Cr19Ni13Mo3 SUS317 317 S31700 STS317 - 317
00Cr19Ni13Mo3 022Cr19Ni13Mo3 SUS317L 317L S31703 STS317L 1.4438 317L
0Cr18Ni10Ti 06Cr18Ni11Ti SUS321 321 S32100 STS321 1.4541 321
0Cr18Ni11Nb 06Cr18Ni11Nb SUS347 347 S34700 STS347 1,455 347
austenitic - ferrietroestvrij staal (duplexroestvrij staal)
0Cr26Ni5Mo2 - SUS329J1 329 S32900 STS329J1 1.4477 329J1
00Cr18Ni5Mo3Si2 022Cr19Ni5Mo3Si2N SUS329J3L - S31803 STS329J3L 1.4462 329J3L
ferrietroestvrij staal
0Cr13Al 06Cr13Al SUS405 405 S40500 STS405 1.4002 405
- 022Cr11Ti SUS409 409 S40900 STS409 1.4512 409L
00Cr12 022Cr12 SUS410L - - STS410L - 410L
1Cr17 10Cr17 SUS430 430 S43000 STS430 1.4016 430
1Cr17Mo 10Cr17Mo SUS434 434 S43400 STS434 1.4113 434
- 022Cr18NbTi - - S43940 - 1.4509 439
00Cr18mo2 019Cr19Mo2NbTi SUS444 444 S44400 STS444 1.4521 444
martensitic roestvrij staal
1Cr12 12Cr12 SUS403 403 S40300 STS403 - 403
1Cr13 12Cr13 SUS410 410 S41000 STS410 1.4006 410
2Cr13 20Cr13 SUS420J1 420 S42000 STS420J1 1.4021 420
3Cr13 30Cr13 SUS420J2 - - STS420J2 1.4028 420J2
7Cr17 68Cr17 SUS440A 440A S44002 STS440A - 440A
 

Verschillende Types van Roestvrij staal

Materieel Nr. Symbool Gelijkaardig aan Thermische behandeling Bewijsspanning Rp0,2 Treksterkte (N/mm ²) Verlenging (%) Hardheid
1.4008 GX7CrNiMo12-1 AISI 410 Raffinage ≥ 440 590-790 ≈ 15 ≥ 90 HRb
1.4027 GX20Cr14 - Raffinage ≥ 400 590-790 ≈ 15 18-50 HRc
1.4036  


 

China paste de Opblaasbare van het de Bellen Volwassen Gras van het Bumperbalspel leverancier van Ce aan

SS04/304L roestvrij staal het Gieten de Investering van de Kiezelzuursol het Gieten Componentenbeelden

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn